Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Предимствата на голямата спалня

Публикувано на 25-08-2016 в 13:20 ч.

Случвало ли ви се е да се чудите къде да пъхнете новата завивка, така че да ви е под ръка, но да не ви пречи? А да нямате място за всички аксесоари, бижута и козметични продукти, дами? Липсата на достатъчно място за необходимите ни вещи е често срещан проблем, който обикновено ни принуждава да разпръскваме принадлежностите си къде ли не – от спалнята, през хола, до банята. А защо да не можем да съберем всичко, необходимо за пълния ни тоалет, на едно място? Това е предимството на спалнята с голям гардероб и множество шкафове и чекмеджета, които могат да приютят всичките ви вещи и да създадат ред и удобство при употребата им.

Разбира се, първото и най-основно условие за придобиването на голям спален комплект, е големината на стаята. За съжаление, в днешно време модерните спални често са с минимални размери, което ги прави некомфортни и подтискащи. Но ако можем да отделим по-голямо пространство за покоите си, със сигурност ще спестим доста от хаоса и заемането на излишни шкафове из хола и банята. Да разгледаме от какви части се състои една комфортна спалня:

Голямата спалня с повече мебели позволява стаята да не се превръща в безпорядък и спомага за спестяване на място в други помещения. Тя е онази част от дома, която е най-лична и интимна. Въпреки че в забързаното ежедневие често не прекарваме много време там, тя не бива да бъде пренебрегвана, защото комфортът на съня и приятната подготовка за предстоящия ден всяка сутрин са рецепта за здрав и успешен живот.

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.