Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Новата ни гордост – дизайнерски кашпи с впечатляваща визия

Публикувано на 02-09-2016 в 15:54 ч.

Представяме ви най-новото попълнение на Мебели СЪНИ – впечатляващите кашпи на линията КАшПА вече са тук. Разполагаме с 15 модела в различни размери – всички с визия, която приковава погледите.

Кашпите са ръчна изработка, а материалите, от които са направени, са композитна смола и фибростъкло. Това ги прави по-леки от кашпите от керамика и бетон, като същевременно са здрави и имат много по-красив външен вид. Подходящи са както за интериор, така и за външни аранжировки. Имаме богат набор от размери, най-големите от които са подходящи за палми, а най-малките могат да станат дом за цвете, поставено върху подходящ шкаф у дома. Голяма част от моделите са с цвят орех и изглеждат сякаш изработени от дърво, а други са с по-модерна визия – като белите и черните с гланцово покритие, и придават изключително стилен вид на помещението. Кашпите са подходящи за аранжиране вкъщи, за заведения, обществени сгради, магазини, молове – навсякъде, където искате да допълните облика със свежест и красота.

Предлагат се на комплекти, които включват различни размери от един модел, но могат да бъдат закупени и по отделно. Всички кашпи, показани на сайта, са налични на склад. Можете да разгледате предложенията ни, но за да се насладите напълно на красотата на предлаганите от нас кашпи, заповядайте в шоурума ни в София, Младост 2, бул. „Андрей Ляпчев“, на партера на бл. 261В. Ще ви очакваме!

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.