Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Обликът на съвременното обзавеждане за съдебни зали

Публикувано на 13-09-2016 в 16:55 ч.

Време е съдебните зали да захвърлят старите си „дрехи“ и да се пременят със съвременна визия, която да респектира и да вдъхва самочувствие на българските юристи.

Съдебното обзавеждане, което Мебели СЪНИ предлага, е произведено изцяло от МДФ и висококачествен естествен дървесен фурнир. Прецизната изработка и красивият семпъл дизайн на съдийската катедра създават усещане за естетика въпреки строгостта на помещението, а адвокатската и прокурорската банки, които са „в комплект“ с катедрата, допълват визията и така придават изисканост, каквато би следвало да притежава всяка съдебна зала. Като допълнение предлагаме и внушителни съдийски столове, които да отговарят на цялостния дизайн, като предлагат удобството на масивното дърво и естествената кожа. Наред с изброените мебели предлагаме и свидетелска катедра с модерен дизайн, която е идеалният завършек на цялостния облик.

За да придадем свежест и за да бъде съдебната зала още по-издържана естетически, предлагаме и много подходящи модели дизайнерски ръчно изработени кашпи, които да бъдат черешката на тортата в цялостното обзавеждане. Високи и фини или по-ниски и заоблени – вариантите са много и всички те биха придали завършеност на всяко помещение, в което се поставят.

Ние от Мебели СЪНИ с удоволствие ще отговорим на всяко Ваше запитване за изработване на съдебно обзавеждане и ще бъдем щастливи, ако можем да помогнем.

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.