Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

КАшПА - удобство за любителите на цветята

Публикувано на 16-09-2016 в 13:58 ч.

   Преди повече от двадесет години думата "кашпа" почти не се използваше. А и не се предлагаха кашпи на пазара. Бедният избор на саксии беше повсеместен. Съобразявайки се с това, ние отглеждахме и аранжирахме нашите цветя само в еднообразни съдове, които се чупеха лесно, пропускаха вода върху мебелите и настилките и ни създаваха сериозно неудобство.
   Сега вече кашпите навлязоха в ежедневието ни и станаха предпоставка да можем да украсим нашия дом, офис или търговска площ по подобаващ начин с красиви растения. Удобството е това, което печели все повече почитатели на отглеждането на цветя в кашпи. Така става възможно не само да предпазим мебелите си от водата, която се излива от обикновените саксии, но и да оставяме нашите цветя за по-дълго време без поливане при продължително отсъствие от дома ни. Водата, която се задържа на дъното на кашпата, осигурява за дълго време нужната влага за корените на растенията.
   Линия КАшПА предлага изключителен нов продукт без аналог на пазара. Това са дизайнерски кашпи - здрави, красиви, удобни и лесни за употреба. Различните размери, модели и цветове дават богата възможност да аранжираме интериора и екстериора в унисон с мебелите и обзавеждането ни. Достъпните цени и безспорното качество са условие предлаганият продукт да печели все повече отзиви на одобрение.

Екипът на Мебели СЪНИ и КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.