Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Уютните кътове у дома

Публикувано на 20-09-2016 в 18:04 ч.

Какво по-хубаво от това да имаме уютно кътче у дома, където да пием чай на спокойствие, сутрин да се наслаждаваме на  кафето си в компанията на любимия, вечер да се откъснем от всичко и да потънем между кориците на увлекателна книга? А защо не и да играем настолни игри с чаша вино в ръка?

Да го кажем направо – да имаме вкъщи обособен кът за забавления и почивка е необходимост, създаваща уют и показваща декораторски умения, с които не всеки може да се похвали. Всеки празен ъгъл, вместо да седи самотно и ненужно, би могъл да се превърне в любимо място за отдих. Достатъчно е да се оформи с масичка и две кресла, може би една картина или пано, лампа за четене (задължиелно!) и...много любов.

Ние от Мебели СЪНИ предлагаме на Вашето внимание първи вариант за домашен уют – масичка за шах с елегантни кресла. Конфигурацията ще създаде релаксираща обстановка и ще внесе стил във Вашия дом. А за любителите на шаха това би било истинско бижу вкъщи.

Съвсем скоро очаквайте и новите ни предложения за „уютно кътче у дома“, които ще бъдат още по-елегантни и със сигурност биха станали Ваше любимо място вкъщи.

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.