Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

КАшПА - спътник на растенията

Публикувано на 30-09-2016 в 16:24 ч.

Колко пъти сме виждали растения, измъчени в неподходящи саксии? Растения, които предизвикват по-скоро съчувствието ни, защото сгърчените им от засушаване листа и жалкия им вид са първото, което ни впечатлява. И колко е прекрасно да спираме поглед върху цвете или група растения, които са с бляскави листа и обилен цвят! И пак причината да изглеждат така обгрижени е основно подходящият съд, в който сме ги разположили.

В динамичното ни ежедневие грижата за цветята понякога се превръща в тежест и ангажимент, който ни притеснява. Ако дори и за няколко дни сме пропуснали да полеем цветята си, или сме ги поляли много оскъдно, за да спасим мебелите или настилките от заливане с вода, то корените получават крайно недостатъчна влага и постепенно живото растение започва да страда. Това се отразява на общото му състояние и цъфтежа. Кашпата е решение, което облекчава грижите ни за цветята и допринася за тяхното успешно и лесно отглеждане. Тя е съд, непропускащ водата и заради който обзавеждането на дома, офиса, хотела или градината са застраховани от протекла вода. Една естетична, практична и дълготрайна придобивка, която е и необходимост за нас и нашите любими растения.
Нашата фирма е вносител на висококачествени изделия от композитна смола и фибростъкло с различни размери, форма и дизайн, които се вписват във всеки интериор и екстериор. Предлагаме кашпите ни като комплект за аранжиране на различни по големина растения или като единични бройки. В шоурума ни в София, Младост 2, бл 261В, са изложени предлаганите от нас модели, като всички те са налични и не е необходимо да изчаквате доставка.
За връзка с екипа на фирмата: 02 423 5005, 0883 799 299, 0884 999 288, kashpa@sunnyfurniture.bg.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.