Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Трапезарията – душата на дома

Публикувано на 03-10-2016 в 17:25 ч.

Може би едни от най-приятните мигове у дома прекарваме около трапезата – събиранията със семейството и приятелите са моментите, които често ни оставят най-хубавите спомени.

Комфортът и уютът на помещението за хранене са от първостепенно значение за цялостното преживяване, затова не бива да пренебрегваме удобството на трапезната маса, столовете и всяка друга мебел, която се намира в стаята. Изборът на дървесни материали в комбинация с натурални цветове придават топлина, излъчват гостоприемство и предразполагат към отпускане. За любителите на по-модерното обзавеждане предлагаме подходяща комбинация между съвременна визия и изисканата мекота на дървото – трапезен комплект The One съчетава много умело модерните изчистени линии на бюфета и столовете с по-класическия облик на масивната маса. Тя е достатъчно голяма и на нея спокойно могат да се разположат шест човека, а при по-многолюдни вечери има възможност да се разтегне и да „приеме“ още двама. А практичната количка за сервиране – закачката в комплекта, допълва интериора, като създава допълнително удобство и привлича погледите на гостите с шикозния си дизайн.

Когато комбинираме обзавеждането за трапезария със съответстващи рафтове, сложим пухкав килим и подходящи кашпи, в които да засадим красиви цветя, помещението се превръща в чудесна приветлива стая, готова да посреща много гости и да пази радостните спомени от споделените мигове.

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.