Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Живите цветя у дома

Публикувано на 21-10-2016 в 10:48 ч.

Отглеждането на цветя у дома е чудесен начин да създадем красив интериор, по-приятна атмосфера и да имаме повече свеж въздух. Както знаем, растенията са „белите дробове“ на нашата планета, тъй като при процеса на фотосинтеза поглъщат въглероден диоксид и „издишат“ кислород. По този начин пречистват и обогатяват атмосферата. В мини вариант същото се случва и във вашата дневна например – растенията „филтрират“ въздуха и дори да отсъствате от къщи няколко дни, въздухът остава приятен без нужда от проветряване.

Освен свеж въздух, отглеждането на цветя у дома ни дава възможност да направим чудеса по отношение на интериора. Много красиви и внасящи живот в помещението, растенията могат да бъдат подредени по най-разнообразни начини – като естакади по корпусната мебел или директно на стената, етажирани в комплект различни по големина кашпи в подходящ ъгъл, или просто разпръснати из стаята в еднотипни съдове, така че да изглеждат естетически издържано. Вариантите са много, а реализацията зависи от големината на помещението и от вашата фантазия и изобретателност. Освен това да виждате как едно цвете расте и се развива благодарение на вашите грижи е изключително удовлетворяващо и доказано прави хората по-щастливи. Неслучайно градинарството е станало хоби на милиони по света.

Както и да подредите своя дом, не пропускайте да отделите място за растения. Отгледжани в подходящи съдове – като кашпи, които не позволяват на водата да наводнява настилките и мебелите ви, и са красиви и подхождат на интериора – цветята създават неповторимото усещане, че сте поканили частица от Природата да живее с вас. Не се лишавайте от това удоволствие – то ще ви се отплаща с красота и свежест години наред.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.