Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Предимствата на изкуствените цветя и аранжировки

Публикувано на 28-10-2016 в 17:48 ч.

Отглеждането на цветя внася много свежест и красота у дома, а често е и любимо хоби – градинарството има безброй почитатели, които отглеждат растения вкъщи, в градината, на балкона. Несъмнено очарованието на това човек да се грижи за живо цвете, което расте и се развива, е неповторимо. Удовлетворението от оформянето на красива градина, пълна с живот, е незаменимо. Но в днешния забързан свят, където постоянно сме притискани от ангажименти и нерядко ни се налага да пътуваме, грижата за едно растение не винаги е възможна.

Да лишим дома си от елегентността и уюта, които растенията придават, не е решение. В такива ситуации на помощ идват качествените изкуствени цветя. Те са също толкова впечатляващи, колкото и живите, видовете са стотици – от гигантски палми до дребни сукуленти и дори нежни подправки – изборът е огромен.

За хора с динамично ежедневие изкуствените цветя притежават редица предимства. Първо място, разбира се, заема външният им вид – те винаги изглеждат чудесно, както в деня, в който сте ги купили, без да имат нужда от поливане или каквато и да е друга грижа. Единственото усилие, което е желателно да правите веднъж или два пъти годишно, е да ги „къпете“ – буквално ги слагате под душа, напръсквате ги с вода, след това с разтвор за миене или течен сапун, оставяте ги за 15 мин и отмивате. Така цветята винаги ще изглеждат свежи и чисти.

С избора на изкуствени цветя, освен вечно красиви растения, можете да си доставите и друго удоволствие – да изберете всякакъв вид цвете, дори екзотично и капризно за отглеждане, което в изкуствен вид няма да има нужда от грижи. Благодарение на изкуствените растения бихте могли да поставите букети с красиви цветя по ъглите на дома си или да се радвате на кашпи с необикновени растения дори в по-тъмни стаи, където живо цвете не би могло да оцелее. Макар и неистински, тези растения биха променили облика и атмосферата на вашия дом или офис. Затова не ги подценявайте. В днешно време има изключително добри имитации, които често карат хората да не могат да различат живото от изкуственото цвете.

Пък и да не забравяме – по Фън Шуй за благополучие и късмет е добре у дома, особено в близост до входа на жилището, да поставим изкуствени цветя, които поглъщат негативната енергия.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.