Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Кашпите в интериора

Публикувано на 11-11-2016 в 11:54 ч.

За да създадем красив и въздействащ интериор, не можем да пропуснем да включим и цветя към него. Освен на терасата, в градината, на входа на къщата или на открити площи, кашпата е неизменна част от обзавеждането и на дома, офиса, хотела или обществената сграда. Тя е често срещан елемент от интериора на ресторантите и заведенията, които освен вкусна храна и напитки, държат да създадат и уют на клиентите си.

Големите размери и различните форми на кашпите, които предлагаме ние от КАшПА, дават възможност през всеки сезон да имаме частица от природата близо до нас. Съдовете са изработени от изключително устойчив материал – композитна смола и фибростъкло (един от материалите, от които се изработват плавателни съдове), което ги прави здрави, непропускливи и безопасни. Разнообразието от цветове и форми дава много възможности за красиви аранжировки с растения, които могат да се поставят както навън, така и вътре в помещенията.

Цветята, отглеждани в кашпи, имат всички необходими условия за добър растеж – достатъчно влага, добра изолация за кореновата им система и преди всичко изключително впечатляващ вид, който преобразява интериора. И наистина, няма по-добър начин да отглеждаме растения в закрити помещения от това да ги засадим в кашпи, защото те не позволяват на водата да повреди пода, мебелите и килимите – нещо, което до неотдавна беше сериозен проблем. Така КАшПата дава възможност да имаме едновременно естетически ефект, удобство и възможност да внесем положителна енергия в интериора.

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.