Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Кашпата като оригинален коледен подарък

Публикувано на 18-11-2016 в 11:47 ч.

Наближават коледните празници и всеки иска да направи близките си щастливи, да ги зарадва с подходящ подарък. Често е трудно да измислим какво да изберем – нещо, което не сме подарявали досега.
Кашпата може да се превърне в практичен и оригинален подарък, който ще внесе уют и естетика у дома или при близките ни. А съчетана с живо коледно дръвче, ще направи празника ни още по-прекрасен.
Според традициите за коледните и новогодишните празници домът ни се нуждае от нова придобивка, за да бъде предстоящата година богата и успешна. Това мже да бъде красива кашпа, която да приюти коледната елха и да придаде по-стилен вид на коледния интериор. А когато отминат празниците, съчетана с подходящо растение, кашпата остава като прекрасно допълнение към визията на дома.

 
Кашпите, които предлагаме ние от КАшПА, са изработени от композитна смола и фибростъкло, което ги прави абсолютно водонепропускливи. Така и растението получава достатъчно вода, и подовите настилки и мебелите ни се предпазват от овлажняване. От 24 ноември линия КАшПА ще предлага коледни ваучери, които ще дават възможност на близките и приятелите ви лично да изберат от разнообразието предлагани модели и размери най-подходящата за тях кашпа или комплект кашпи. Tе са подходящ подарък и за вашите бизнес партньори и корпоративни клиенти, а освен това е и необходимост за всеки офис, хотел или ресторант. Усещането да открием подходящия подарък за празника винаги е много удовлетворяващо, особено когато е нещо ново и неподарявано до този момент, нещо, което да носи радост и празнично настроение. Затова не прибързвайте с купуването на стандартните подаръци, а бъдете оригинални и запомнящи се с нов, практичен и модерен дар за всеки.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.