Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Какво ни дава разнообразието от живи и изкуствени цветя

Публикувано на 24-11-2016 в 16:59 ч.

Ако желаете да създадете впечатляваща визия и приятна обстановка у дома, в офиса, в магазина или в заведението си, със сигурност следва да включите в декорацията много цветя. Растенията създават неповторимо усещане за свежест и даряват всяко помещение с красота, която не би могла да се замени с нищо друго. Съществуват немалко видове цветя, които не изискват много грижи, а същевременно са забележителни и биха могли да служат като чудесна украса. Такива са например сансевиерата, дебелецът, драцената, зокумът. Сансевиерата и дебелецът издържат много време без вода (особено през зимните месеци, когато може да не се поливат и по 60 дни), а драцената и зокумът издържат на силна пряка слънчева светлина и са подходящи за много светли помещения или градини. Засадени в подходящи съдове с модерен дизайн, растенията се превръщат в стилно допълнение на интериора или екстериора.

Какво да правим обаче, когато искаме да освежим тъмна стая без слънчева светлина? Няма нищо по-удобно от това да изберем красиви изкуствени цветя, които мигновено биха променили всяко по-мрачно кътче и биха придали свеж вид например на банята, тоалетната или дори дрешника. Освен това за хора, които често отсъстват от къщи, съвременните изкуствени растения са много добро решение – не се нуждаят нито от поливане, нито от грижа да бъдат местени в зависимост от сезона и др. под. А външният им вид често е едва различим от истинското цвете. Има толкова сполучливи подобия на живи растения, че визията не трябва да притеснява никого. Затова не бъдете предубедени и когато искате да имате цветя вкъщи, но сте възпрепятствани да се грижите за тях, нямате подходящи места за живо цвете или просто искате да имате тропически вид, който не вирее по нашите ширини, дайте шанс на изкуствените растения – тях никога няма да ги намерите повяхнали.

Цветя в модерни кашпи са чудесно дизайнерско решение за завършен вид на интериора. А дали да бъдат естествени или не оставяме да прецените сами.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.