Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Коледа с КАшПА

Публикувано на 20-12-2016 в 11:58 ч.

Канела, джинджифил, портокалови корички, вкусни сладки, съблазнителни аромати, бляскава украса – Коледа вече потропва на вратата!

Коледа – носеща нови обещания и придобивки, отново време за семейни сбирки, уют и топлина в зимните вечери. И време за подаръци... А така ни се иска да не сме банални и да не подаряваме десетки пъти подарявани вече подаръци на близките ни...
Кашпата е прекрасна възможност да зарадваме хората около нас, тя е подходящ дар за дома, градината, офиса, хотела, ресторанта. Интериорът може само да спечели от присъствието на такова дизайнерско изделие. Цветята ни също печелят подходящ съд за отглеждането им, а настилките ни вече няма да бъдат заливани с вода, преливаща от обикновените саксии.

Така вие подарявате иновативен коледен подарък и доставяте радост на близките ви, на вашите бизнес-партньори, а защо не и на самите себе си?

Линия КАшПА на Мебели СЪНИ предлага за ваше удобство подаръчни ваучери на стойност по ваш избор, но с 5% отстъпка, които могат да се закупят намясто в шоурума ни в Младост 2, бул. „Андрей Ляпчев“, бл. 261В, София, или да достигнат до вашия адрес или адреса на близките ви с доставка от куриерска служба срещу наложен платеж или банков превод. За повече информация моля, свържете се с нашия офис.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.