Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Защо да изберем офис кресла и посетителски столове от естествена кожа?

Публикувано на 11-08-2016 в 11:21 ч.

Офис креслото от естествена кожа отдавна е символ на успех, класа и престиж. А офис, обзаведен с кожени мебели – гарнитура, посетителски столове, често служи като доказателство за успешен бизнес. Какви са предимствата на мебелите от естествена кожа и защо е важно да изберем именно такива за нашия офис – ето някои от аргументите ни.

Основно предимство на кожата е лесната поддръжка. Почистването става бързо с влажна кърпа, а нанасянето на препарат за естествена кожа на определен период от време ще Ви гарантира, че мебелите ще запазят добрия си вид години наред.

Качеството и дълготрайната употреба на естествената кожа са почти без конкуренция сред другите материи за тапициране. Кожата не се износва, както плата, запазва визията си и създава комфорт у седящия.

Креслото от естествена кожа излъчва престиж и власт. А това не е за подценяване в свят, в който външният вид и цялостната обстановка могат да решат много неща. Освен това този вид мебели изглежда отлично във всеки офис, както и в кабинета у дома. Като говорим за външен вид, не можем да пропуснем и факта, че естествената кожа се комбинира отлично с дърво, което прави креслата и столовете с дървени подлакътници много стилни. Разбира се, на офис, обзаведен с метални мебели би стояло по-добре метално кресло. Точно това е и поредното предимство на естествената кожа – вписва се в почти всеки интериорен дизайн, а изборът на метални или дървени елементи на креслото остава във Ваши ръце.

Дрехите се износват по-малко, ако седите на кресло от естествена кожа. Да, този факт може да Ви се стори странен, но всъщност е установено, че триенето на дрехите в различни материи води до по-бързото им износване. При кожата обаче това не е така. Замислете се за хубавия си костюм следващия път, когато решите да седнете на стол с тапицерия.

Често основна причина да бъдат отбягвани столовете и креслата от естествена кожа е цената. На пръв поглед тя често е висока, но в действителност не е задължително да си купите кресло за 1500 лв. и нагоре, за да е от естествена кожа и с добро качество. Има продукти с отлично съотношение цена-качество, които са много по-достъпни. Например столовете може да са от естествена кожа, но гърбът да е от качествена изкуствена, което доста би намалило цената им, без да се отразява на качеството. Ако все пак цените Ви се струват високи, помислете за т. нар. cost per wear ratio, или времето, за което ще се износи продуктът. След години употреба може да се окаже, че „скъпото“ кресло Ви е излязло значително по-„евтино“.

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.