Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Растенията, които ще преобразят вашия офис – част VI

Публикувано на 24-02-2017 в 15:59 ч.

Стигнахме и до предпоследната статия от серията ни за цветята в офиса. Кои са днешните ни предложения можете да видите по-долу:

  1. Фикус Бенджамин (Ficus benjamina) – на снимката: фикусът е често срещан любимец за отглеждане вкъщи. Той обаче е много подходящ и за отглеждане в офиса. Поставен на подходящо място, фикусът става доста голям и може да филтрира често срещани замърсители като формалдехидът и бензенът, които се използват при производството на килими и мебели. Наситено зелените му лъскави листенца изглеждат винаги добре и ще останете приятно изненадани колко много ще се промени атмосферата на работното ви място благодарение на това растение.
  2. Замиокулкас (Zamioculas zamiifolia): това е едно от най-невзискателните растения, което бихте могли да намерите. В допълнение то придава тропическа нотка в помещението, а понякога дори може да роди цветове – като бонус.
  3. Шефлера арборикола (Schefflera arboricolа): расте доста на височина, което го прави идеално за създаване на обособени кътове на работното място. Но има и по-малки разновидности, които биха могли да се отглеждат дори в кашпа върху бюрото. Много е зелено и не изисква специални грижи.

В понеделник ще публикуваме и последната част от поредицата ни за най-подходящите цветя за отглеждане на работното място. До скоро!

Екипът на Мебели СЪНИ

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.