Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Растенията, които ще преобразят вашия офис – част VII

Публикувано на 27-02-2017 в 17:10 ч.

Днес ще завършим нашата февруарска поредица от статии за растенията в офиса с последните ни три предложения.

  1. Алое (Aloe) – на снимката първото по ред: растенията от рода алое, наричани още сабур, са разнообразни малки тропически и субтропически видове, които са много подходящи за отглеждане в малка кашпа. Както други свои събратя, те също филтрират въздуха и могат да премахват от него формалдехид и бензен. Освен това притежават лечебни свойства, тъй като гелът в листата им лекува успешно порязвания и изгаряния.
  2. Фитония (Fittonia): фитонията притежава забележителна външност. Истината е, че не е лесна за отглеждане, поне не за начинаещи любители на цветята. Капризна е, има си характер и невинаги й допада средата, в която бива отглеждана, което води до окапване на ефектните й листенца. Ако обаче имате желание да се „сприятелите“ с нея, фитонията може да ви възнагради не само с красота, но и с необичайното си свойство да вирее на флуоресцентна светлина, което е ключово за някои кътове в офиса, където друга просто не достига.
  3. Азалия (Azalea Indica): изключително привлекателно растение. Цъфти и през зимата, и през лятото. Има поне пет различни вида азалия, всеки от които има невероятни цветове. Освен че ще краси помещението, азалията ще прочиства и въздуха в стаята. А ако сте любители на умерените към хладни температури, тя е идеалното растение за вас, тъй като не обича прекалено високи градуси.

Независимо дали целта ви е да освежите въздуха или просто да създадете по-приятна атмосфера на работното място, имате богат избор от растения, подходящи за отглеждане в такава среда. Помислете как бихте могли да промените облика на офиса и не се колебайте да го направите – само бихте спечелили от това.

*Възползвайте се: остана само ден до края на нашата промоция на кашпи – -15% на всички модели!

       **Сандъчето на показаната снимка е на цена 51 лв. през този месец.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.