Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

За повече свежест в офиса

Публикувано на 25-05-2017 в 15:36 ч.

Добавянето на малко зеленина в офиса носи доказани ползи за здравето на служителите и работната среда – от филтриране на въздуха до повишаване на продуктивността. Но неподходящото осветление и недостатъчните грижи често водят до загиване на растенията на работното място. А това прави избора на подходящо цвете за офиса истинско предизвикателство. Затова ви предлагаме две растения, които биха се чувствали чудесно във вашия кабинет, и не изискват почти никакви грижи.

Замърсяването на въздуха в офисите е често срещан проблем, срещу който зелената лилия може да се бори много успешно. Затова и горещо препоръчваме да се сдобиете с поне едно такова цвете, което не само ще освежи вида на помещението, но и ще ви помогне да дишате по-леко.

Грижи: Засадете зелената лилия в подходящ по големина съд. Би било удобно и красиво, ако кашпата е висока, за да се види в пълен блясък красотата на растението. Ако съдът е плитък, я поставете на висок рафт, от където падащите й листа ще могат спокойно да се развиват. Издържа и на не много редовно поливане, както и на оскъдна естествена светлина. Но ако забележите оклюмали или потъмнели листа, преместете растението поне за няколко дни на по-светло място, за да възвърнете здравия му вид.

Разбира се, има и други растения, които биха се чувствали добре в работна среда (вж. поредицата статии „Растенията, които ще преобразят вашия офис – I-VII“). На което и да се спрете, със сигурност няма да съжалявате. Зеленината в офиса, а също и у дома, придава уют и спокойствие на всички обитатели.

Екипът на КАшПА

Още публикации

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.