Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Картини от скандинавски полярен мъх в шоурум МЕБЕЛИ СЪНИ

Публикувано на 30-06-2017 в 12:57 ч.

Селекция от 3D Арт картини от истински скандинавски мъх са изложени в шоурума ни на бул. Андрей Ляпчев блок 261В. Каним ви да разгледате тези свежи и уникални предложения специално разработени и стерилизирани със 100% натуралени продукти.

С тази триизмерна декорация от мъх може да се насладите на една нова тенденция "промъкваща се зеленина в градския начин на живот" - у дома, в офиса или на вилата. Дълготрайна свежест с много естествен вид и усещане. Картините не се нуждаят от грижи – те са едно зелено кътче от природата, което запазва свежестта си без вода и естествена светлина.

Мъхът се събира по време на своя пик в жизнения си цикъл и се съхранеява чрез специално разработен стерилизиращ процес. Той е уникален, колкото и самата природа. Мъхът е мек като кадифе, има релаксиращ ефект и намалява шума . Той изглежда страхотно навсякъде: съчетан със съвременен интериор, създава топли акценти, а в класически и традиционен интериор, допринася за свежестта в едно помещение. Вълнообразната повърхност на картините подчертава игриви и органични форми.

Един чудесен страничен ефект: картините от мъх поглъщат странични шумове в помещението по-ефективно, отколкото дебел килим. 

Може да се монтира хоризонтално или вертикално. 

 

 Екипът на МЕБЕЛИ СЪНИ

Още публикации

Административен съд Видин създаде перфектни условия за работа с обзавеждане от Мебели СЪНИ

Административен съд Видин се довери на Мебели СЪНИ за осигуряване на комфорта в тяхната нова сграда. Повече снимки очаквайте на нашия сайт в раздел Реализации! ...

Облеклото в офиса

Съвременната жена и съчетаването на настоящите модни трендове в облеклото с утилитарния офис стил, наложен във времето, през погледа на ...

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.