Notice: Undefined variable: page in /home/sunnyf/public_html/base/head.php on line 55
Sunny Furniture Logo
Мебели СЪНИ
Назад

Облеклото в офиса

Публикувано на 19-02-2019 в 11:02 ч.

Съвременната жена и съчетаването на настоящите модни трендове в облеклото с утилитарния офис стил, наложен във времето, през погледа на МЕБЕЛИ СЪНИ!

Освен удобни и изискани офис мебели, една продуктивна работна среда се нуждае от интелигентни, информирани и добре представени хора. „По дрехите посрещат, по ума изпращат“ - гласи българска поговорка. С други думи, защо трябва да обръщаме внимание на облеклото в офиса и как можем да постигнем безупречност, както в качеството на проектите, по който работим, така и когато ги представяме.

За да бъде актуална една жена в пофесионалната си визия, е желателно да заложи на стилен и разнообразен офис-гардероб. Перфектно облечената жена изгражда свой собствен стил, който следва, но същевременно се доверява на определени брандове, за да поддържа своя външен вид по най-добрия начин. Моделите от снимката са нашия пример за добър избор на бизнес облекло. 

Още публикации

Административен съд Видин създаде перфектни условия за работа с обзавеждане от Мебели СЪНИ

Административен съд Видин се довери на Мебели СЪНИ за осигуряване на комфорта в тяхната нова сграда. Повече снимки очаквайте на нашия сайт в раздел Реализации! ...

Да поканим природата в офиса - картина от изцяло естествени материали

Поканете природата у дома или в ...

През юли всички кашпи са с 15% намаление!

През този месец предлагаме всички кашпи с -15%. Намалението важи както за комплекти, така и за единични бройки....

Виж всички статии »
Харесайте ни във Фейсбук!
Всички промоционални стоки можете да откриете тук.