Начало

Мебели „Съни“ е българска фирма – директен вносител на луксозни мебели , изработени от МДФ с висококачествено покритие от дървесен фурнир. Водещ продукт на търговската марка е офис обзавеждането. В сегмента сме единственият вносител в България на този висок клас офис мебели от МДФ. Съотношението цена/качество е несъпоставимо в контекста на пазара. По поръчка предлагаме и съдебно обзавеждане. В допълнение на вашите решения за удобство и уют на работното място фирма „Съни“ ще ви отведе и в света на меката мебел от естествена кожа.

Вече 14 години на пазара ние творим нови пространства, заредени с красота, практичност, добра енергия и условия за пълноценна реализация на вашия професионален живот. Голямото ни предимство: разполагаме с достатъчно разнообразие от складови наличности, което гарантира бърза доставка и монтаж на закупените продукти! Поставяме лоялността и доброто партньорство като водещи в нашите взаимоотношения с клиентите. Стремим се да изградим доверие във всекидневната ни работа и в дългосрочните проекти и планове. Осигуряваме професионална консултация при аранжиране на обзавеждането.

Вашият избор може да направите както в страницата на мебели „Съни“, така и в нашите шоуруми в София и Видин.

Галерия

Публикации

 • Франк Лойд Райт
  „… Аз не само имам намерение да съм най-великият архитект, който някога е живял, но имам намерение да бъда най-великия архитект, който някога ще живее. Да, аз възнамерявам да съм най-великият архитект на всички времена.“
 • Бюрата в Овалния кабинет
  Откакто Овалният кабинет става място за решаване на световната съдба, американските президенти, помещавали се в него, са сменили само 6 бюра. Всяко едно от тях има своята завладяваща история, която ние ще ви прeдставим.
 • Защо е полезно да отглеждаме растения в офиса?
  Декорирането на офиса с живи растения е нещо не само красиво, но и изключително полезно, като същевременно не е трудно за изпълнение и всеки би могъл да се възползва от свойствата на цветята. Ползите – както физически, така и психологически, са многократно доказвани в различни научни изследвания и експерименти. Растенията косвено дори подпомагат спестявания на работното място. Тук ще ви запознаем с някои от основните причини да си вземете поне едно цвете в офиса.
 • 5 съвета при избор на офис мебели
  Готови сте да обзаведете своя нов офис, но ви е трудно да изберете подходящите мебели? Посетили сте множество мебелни фирми, но все още не сте открили обзавеждането, което наистина ви допада? Изборът на офис мебели е задача, към която не бива да се подхожда лекомислено.
 • Офисът – исторически факти
  Предците ни биха били учудени на начина и условията на работа днес. По-големият комфорт на съвременния офис, удобните мебели, ергономичните офис кресла, кожените дивани и дори растенията в модерните бизнес сгради правят средата предразполагаща и креативна, конкурентна и отговаряща на условията на забързания свят.

en_GBEnglish